UNTUK SAHABAT DARI NEGARA JIRAN SEPERTI SINGAPORE, BRUNEI, INDONESIA PEMBAYARAN BARANG BOLEH DILAKUKAN MELALUI WESTERN UNION DAN PAKET DIKIRIM MELALUI EMS NATIONAL COURIER

Contact:
Admin Blog
Hp: 0138842498
Whatapps: 0138833342

Thursday, December 2, 2010

Pusaka Kak Salena

Batu Pasung?? Sila perhatikan dengan teliti. Di dalam batu ini ada RUPA seseorang. Dan inilah rupa penjaga batu ini.



Ikan pendekar mata satu. telah ditakdirkan dalam hidupnya ikan ni takda mata sebelah. Ia cuma ada satu mata je macam cyclops. Dan pada badan ikan ni terdapat macam2 tulisan. Sila cek sendiri dengan kak salena. Memang ganjil dan unik ikan ni.


Tembaga Antik macam piala ada naga kiri kanan. Yg sebelah kiri tu tak tau pa kebenda. Kedua2nya pusaka turun temurun kak salena. Kodam sila cek sendiri.


Cerek Kepala Singa.
Cerek ni didapat dari pusaka nenek kak salena. Mempunya 2 kodam yg sangat kuat. Sampai takut akak ni nak simpan kat dalam rumah. Takut diganggu. menurut beliau, dia selalu termimpikan kodam cerek ini.
Batu Berkalimah LAILAHAILALAH. Ditemukan sendiri oleh kak salena.



Batu Berkalimah ALLAH. Ditemui beliau sendiri


Buntat Siput.
Ditemui sendiri oleh kak salena. Sila cek kodamnya sendiri.


Perkenalan saya dengan seorang kakak yg juga peminat barang antik menemukan beberapa barang ganjil milik beliau. Kak Salena ini telah beberapa kali muncul dalam majalah misteri seperti majalah Bicara yang mana ada mempamerkan koleksi beliau. Melihat dari identiti beliau, dia sebenarnya punya GIFT atau kebolehan unik yg mana beliau bisa menemukan barang ganjil secara intuisi dan ada yg datang sendiri. Berikut adalah beberapa barangan yg ditemukan oleh beliau sendiri dan ada yg datang pusaka dari keluarganya. Barang2 ni kak Salena nak maharkan memandangkan beliau tidak suka barang yg berkodam seumpamanya kerna takut nak menyimpan, maklum tak tau nak jaga macam mana. kepada yg berminat sila hubungi saya. maklumat lanjut boleh tanya beliau sendiri. Nak tes kodam pun boleh. Jangan saja kena tes oleh kodamnya ye hehe.



No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.