UNTUK SAHABAT DARI NEGARA JIRAN SEPERTI SINGAPORE, BRUNEI, INDONESIA PEMBAYARAN BARANG BOLEH DILAKUKAN MELALUI WESTERN UNION DAN PAKET DIKIRIM MELALUI EMS NATIONAL COURIER

Contact:
Admin Blog
Hp: 0138842498
Whatapps: 0138833342

Saturday, January 22, 2011

Taring babi pethuk / bertemu hujung dan pangkal




Benda ini telah ditemukan melalui alamat mimpi oleh guru. Asalnya cuma pendek, tetapi uniknya ia bertumbuh sekitar 1cm setiap tahun sehingga hampir membentuk bulatan sekitar 80%. Benda ini telah diuji keindahan malah pernah tembus proses sebanyak 2 kali. kekuatannya masih kekal malah bertambah pula. Apapun cuma paparan sahaja kerna barang ini sudah ditebus oleh teman yg sangat bertuah kerna berjaya memiliki barang ini. Sy sendiri pun nak simpan hehe... apa leh buat rezeki kawan.


p/s: Sekarang ini banyak barangan palsu yg dibuat dari negara seberang yg mana terbuat dari polymer. Kalau tak reti nak check keasliannya, coba dibakar sedikit dipangkal taring. Bilamana berasap sedikit dan jika dihidu berbau plastik terbakar maka lupakan sahaja niat nak ambik kerna ianya pasti palsu. Jangan terlalu taksub dengan cerita mistik dari sang pemilik sehingga kabur mata utk menilai. banyak org dah kena TIPU dengan taring palsu, maka sahabat2 sekalian berhati2 lah.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.