UNTUK SAHABAT DARI NEGARA JIRAN SEPERTI SINGAPORE, BRUNEI, INDONESIA PEMBAYARAN BARANG BOLEH DILAKUKAN MELALUI WESTERN UNION DAN PAKET DIKIRIM MELALUI EMS NATIONAL COURIER

Contact:
Admin Blog
Hp: 0138842498
Whatapps: 0138833342

Sunday, January 23, 2011

Mustika Rama2


Mustika yg didapat guru melalui zikir. Telah dihantar oleh rama2 yg amat besar, lalu mustikanya di ambil dari mahkota sesungutnya. Ada sepasang. Cuma paparan sahaja.

Saturday, January 22, 2011

MINYAK SARIBU DEWA


Tak tau apa ramuannya kerna yg buat bukan manusia. Ianya didapat dari alam bunian.

BATU JADE/GIOK GRED A


DIDAPAT GURU SETELAH MENDAPAT ALAMAT. IANYA DALAM BENTUK ASAL BELUM DICANAI. TELAH DITAWAR BEBERAPA KALI OLEH TOKEY EMAS/PERMATA TAPI GURU TAK LEPAS LAGI KARNA ADA KEINDAHAN SELAIN VALUE JED NYA HEHE

Friday, January 21, 2011

Pengasihan

Boleh berkurang dan Top up sendiri
(Bebeberapa botol telah ditebus oleh VIP/ dan kenalan rapat yg boleh dipercayai- Trima kasih diucapkan semoga barang yg ditebus tidak disalah gunakan)

al-quran Instanbul


Telah diuji keindahannya. Hanya utk Tatapan (milik Guru)

koleksi guru

Sunday, January 16, 2011

Bambu Pethuk Anti Panas

Dari arkib guru

Duit Bunian


Milik guru. Hanya utk cuci mata

geliga babi hutan


Milik guru. khasiatnya seperti rantai babi. Dimaharkan kepada yg serius. Tak sampai ratus ribu mau pun juta2. sila hubungi utk keterangan lanjut.

Friday, January 7, 2011

ARKIB GURU/ KOLEKSI SAHAJA- BATU MELATI

Mempunyai kekuatan Goib yg kuat.

ARKIB GURU/ KOLEKSI SAHAJA

kawasan kubur tempat jenglot ditangkap.


Jenglot yg berjaya ditangkap guru. Benda ni mengacau beliau ketika melewati sebuah perkuburan lama. Nasibnya telah ditangkap lalu dipasung.


Pontianak Dusun. pontianak ni cakap bahasa dusun sabah hehe.


Kelihatan macam melati tapi tak tau lah. Bunga ni bunian yg punya . tidak dapat dilihat oleh mata kasar, cuma org yg tahu kebatinan ja boleh nampak. berjaya dirakam oleh guru.


Bukan siput biasa yg dijual dikaki lima seharga 30 ringgit nih. Barang kebal umum. Belum dimaharkan.

Pengasih, pelaris ,penunduk (tidak dimaharkan/takut salah guna)

KEMENYAN jIN


p/s: kesemua barang2 ini hanya utk perkongsian sesama rakan yg meminati dan ingin menyelongkar alam misteri.

SISIK JIN (DIMAHAR SEGERA!) HOT ITEMS!!


Kelihatan aneh dan nama aneh dan yg pastinya kegunaannya banyak 1001 macam. Di dapat sendiri oleh guru. Antara khasiatnya ialah penarik rezeki, kebal (jika serasi), penunduk DAN BANYAK RAHSIA LAIN TAK LARAT NAK CERITA.

-SUDAH DITEBUS TEMAN-

BATU BROMO COMBONG KERAMAT! (DMAHAR SEGERA) HOT ITEM!


Batu bukan sebarang batu. Nama batu dipanggil batu Bromo combong sebesar hampir tapak tangan. Ia adalah salah satu koleksi keramat guru yg mempunyai kekuatan goib yg kuat mau dimaharkan segera atas sebab2 tertentu. Utk pengetahuan umum guru saya jarang mau memaharkan barang2 keramat begini. Ia didapat semasa bersuluk/ bertapa di sebuah gunung. Antara khasiatnya ialah penarik rezeki/ PROSES duit , penarik nombor ( ada cara nya- ilmu dan cara akan di auliahkan sekali) , penunduk, pendinding yg ampuh..dan ada rahsiah yg lain yg hanya org yg serius yg mahu mengambil yg akan diberitahu. BARANG INI BOLEH DI UJI!!

-UPDATE- SUDAH DITEBUS TEMAN-


Tuesday, January 4, 2011

SALAM TAHUN BARU 2011!!!

( keris menarik lebah kepunyaan kenalan dari seberang)


Sedar tak sedar dah berakhir tahun 2010 dan diganti dengan 2011. Baru buka blog hari ini kerana terlalu sibuk dan tak sempat nak ucapkan selamat tahun baru utk semua sahabat2 pengunjung blog ini. Apapun saya berharap teman teman dan sahabat sahabat sekalian akan mendapat impian masing-masing di tahun baru ini. Sekian coretan saya kali ini.